Viktigt meddelande!

Från och med 08-06-07 kommer denna blogg stängas för besökare.

LÄS HÄR!

Ni 24 st som inte har förstått att det är barasoya.blogg.se jag bloggar.
Det betyder alltså att du ska lägga till den nya sidan som bokmärke/favorit och ta bort den gamla. Ok?
På prov

Bloggar i nya bloggen på prov ett tag för att känna hur det känns.

Håller alltså till här istället http://soya.blogg.se
 

FAN

Jag kan inte bestämma mig.
Jag vill ha min andra bloggadress, men jag vill egentligen inte ge upp den här bloggen som jag har haft sen februari 2006.

Hjälp, hur ska jag göra?

Den andra bloggen
Klicka

Lite töntigt

Min blogg är värd: 26 728 kr
En lite töntig sida, men man kan ju inte låta bli :P
Kolla själv på bloggvärde.se

Bookworm?


Vaaaaarrmt

Ush, fy, spott och fräs. Jag har hållt på och flyta bort på jobbet idag. Redan när jag började klockan 7 var det ju varmt. Jag jobbar på övervåningen och med solen liggandes på huset HELA dagen så är det omöjligt att få det svalt. Har då och då öppnat och gjort korsdrag, men eftersom vi är på övervåningen så är det inte världens bästa grej att ha dörren till brandtrappan öppen ifall nån brukare skulle få för sig att "rymma". Hur som helst gick dagen rätt fort och det var supergod mat idag. Fisklasagne. Verkar rätt lätt att göra så jag ska testa själv nån gång.

Så fort jag kom hem åkte kläderna av och jag slängde mig på sängen och drog på min älskade fläkt. Svalkade skönt och älskling la sig brevid mig och vi kikade på en gammal Nils Poppe-matiné. Fick jävligt bråttom iväg då älskling kom på att han hade läkartid om 15 min i grannsamhället. Jag slängde på mig min favoritklänning och sen drog vi. Konstaterade att jag åkt utan trosor, men vad gör väl det när det är varmt som utlandet här :)
Jag satt i väntrummet och läste en massa tidningar (Föräldrar & Barn) medans darling blev undersökt för sin onda käke. 200 kr fick han betala för att få höra att han ska avvakta, äta värktabletter och hämta ut inflammationsdämpande på apoteket. Maken vart inte så nöjd med svaret kan jag meddela.

Själv verkar jag ha råkat ut för gravid-kleptomani...
Jag råkade få med mig 3 tidningar hem från vårdcentralens väntrum. Kommer jag få smisk nu?

Nu väntar jag bara på att mina bakpotatisar ska bli klara och sen inmundiga en superb middag med mig själv. (maken har redan käkat sin soppa)

Lev väl!

Vecka 21 vs Vecka 24


Är det nån skillnad?
Vänster: Vecka 21 Höger: Vecka 24

Fick bara 2 små firrar och myggen började härja så vi gav upp rätt snart med fisket. Svullna fossingar, trött som fan och halsbränna. Ska duscha nu, sen sova under underbara fläkten och 4 kuddar under fötterna. Upp 5.30 och slita för brödfödan igen.
Sov gott

Hej

Skulle jobba 7-14 men dom hade glömt sätta in vikarie mellan 14-16 så jag fick jobba över lite. Gjorde mig inget då jag förlorade så mycket pengar på att vara sjukskriven, men ändå.

Kom hem och älsket hade gjort älggryta som han var missnöjd med. Han vart på dåligt humör så jag drog mig undan till sovrummet och fläkten. Låg där och filosoferade medans bebis sparkade mig lite här och var, men till slut somnade jag gott. Sovit i en timme lite drygt och det var välbehövligt. Ska snart åka till Korrö och meta i Ronnebyån. *mys*

Hörs sen.
Puss

Det lutar mot 43,5%

Har träffat chefen idag och pratat havandeskapspenning/ledigt och hon föreslog att jag skulle kunna gå ner till halva min arbetstid och enbart syssla med dokumentation, data och rutiner. Fick så mycket beröm för att vi skapat så fina arbetsrutiner på min avdelning och jag är ju den av oss som älskar datorer och att sitta och knåpa ihop listor, rutinerlistor och andra grejer. Jag tycker det lät perfekt för mig och magen. Att få ett nästan eget kontor med egen dator och kanske jobba 2 dagar i veckan, enbart vardagar. Låter perfekt!
Även om jag siktade på att få gå hem helt så blev jag på nått sätt inte besviken över förslaget. Tvärt om så känns det rätt skönt att ha något att göra iaf. Men vi ska väl inte ropa "hej" än, för man vet ju aldrig hur jag mår efter semester och all värme.

Kramkalas

Söndag = mys

Idag var det en bra dag. har haft besök av pappsen med kompis sen åkte jag och älsket ut till Emilie, Robban och Maja i Dångebo. Åh vad jag trivs med dom! Emilie är så enkel, rak och snäll. En vänskap jag hoppas håller i sig :)
Vi gjorde lite käk och grillade hamburgare, snackade och myste i solen. Jag fick också äran att vara med när Maja skulle ta sitt kvällsbad. Maja älskar att bada och var inte så nöjd när mamma bestämde att badet var klart. En bra söndag, tack för det!

Har glömt lägga upp nya bilder på ballen som jag lovade Babbi.Bild 1 - Spikklubba med flera knoppar
Bild 2 - Vattenspegeln med rosmarin och gräslök
Bild 3 - Njurvinda och 2 okända sorter
Bild 4 - Minipetunia och blå Hänglobelia
Bild 5 - Vit Hänglobelia och Rospetunia

Aj lav maj kökHar kommit på att köket är mitt favorit"rum" i hela lyan. Där är det varken halvklart, för mycket prylar eller eller svårmöblerat på samma sätt som det kan vara i våra andra rum. Sen måste jag ju hylla vårat fynd från Media Markt, Waves-kolsyreapparat. Så gott med kolsyrat vatten och absolut mer miljövänligt att göra själv än att bära hem vatten från affären som skeppats över halva jordklotet.
Kolsyreapparaten kostade ju bara 199:-

Bebisens nya byrå

Jag fyllde nästan alla lådor med kläder i storlek 50/56 och lite större.
Nu längtar jag ju bara ännu mer....
*gaaaah*

Pappa

När som helst är pappa och hans kompis här. Dom ska vidare till Urshult, Kristinastad och sedan över till Tyskland. Är glad att han kommer förbi på en fika på vägen iaf. Med sig har han en byrå från lillasyster och Göran. Byrån ska lilla skräpet ha till sina små söta kläder. Jag har sorterat storleksmässigt och efter plaggtyp så det är lätt att bara lägga i lådorna sen.


 ♥ DIG PAPPA

När ska det sluta?

Lösenordsskyddat inlägg

För att få inloggningsuppgifter och lösenord får du skicka mig ett mejl med dessa uppgifter:
Vem är du?
Varför vill du läsa?
Bloggar du själv?


till: soya.blogg@hotmail.com så får du ett mejl med inloggningsuppgifter
om du blir accepterad som läsare

Bloggdesign auktion

Hos http://babbidesign.blogg.se/  kan man numera lägga ett bud och få chansen att vinna en ny fräsh sommrig bloggdesign. Utropspriset ligger på 50:-


Ett smakprov

RSS 2.0